Profile

Het format is simpel en helder. Twee stoelen, 1 interviewer, 1 gast.
Inspirerende gesprekken met ondernemende gasten: Welkom bij Profile.
Terug naar programma's

Presentatie: Janneke Willemse

https://www.7ditches.tv/foto/normaal-janneke.jpg Janneke Willemse is financieel journalist en voormalig hoofdredacteur van belegger.nl en beursduivel.nl. Als presentatrice deed ze veel ervaring op bij onder andere RTLZ, WNL en AT5. Ook presenteerde ze het Novum Nieuws.

Een ervaren presentatrice dus, met een passie voor beleggen, economie en geldzaken.

Op 7 Ditches TV presenteert Janneke Willemse o.a. Geldzaken, waar ze gasten uit de wereld van economie en finance aan de tand zal voelen.

Janneke Willemse, ons blondje met verstand van zaken.

<< Boekingen, reserveringen, of aanvragen >>
 

Presentatie: Kim Coppes

https://www.7ditches.tv/foto/normaal-kim.jpg Kim Coppes is dagvoorzitter, debatleider, interviewer en trainer communicatie-en gesprekstechnieken. Al die functies gebruikt ze graag door elkaar, want improviseren ligt haar.

Op 7 Ditches TV presenteert Kim Coppes het programma Profile.

Presentatie: Lars Sørensen

https://www.7ditches.tv/foto/normaal-Schermafbeelding_2017_03_24_om_14.38.22.png Lars Sørensen werkt als dagvoorzitter, presentator en event-designer in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren is hij ook steeds vaker online te vinden als presentator van live-uitzendingen, webinars of hybride-events. 

Zijn stijl kenmerkt zich door een hoge energie en veel interactie. Lars kan als interviewer het beste uit sprekers, gasten en publiek naar boven halen. Hij legt verbindingen tussen inhoud en werkvormen en weet een sfeer neer te zetten die open is en oproept tot creativiteit.

Eerder werkte Lars Sørensen voor BNR nieuwsradio en radio 2. Voor 7 Ditches presenteert hij de programma's Timeline, LSPA en Profile


<< Boekingen, reserveringen, of aanvragen >>
 

Presentatie: Paul van Riessen

https://www.7ditches.tv/foto/normaal-1_paulvanriessen.jpg Er is eigenlijk geen ondernemer waar je geen jongensboek over kunt schrijven. En omdat ze daar zelf geen tijd voor hebben, tekent Paul van Riessen, adjunct-hoofdredacteur van Quote, die verhalen met enthousiasme op. 

Ook als presentator van 7 Ditches TV volgt Van Riessen (1972) graag het pad naar hun succes. Daarbij weet hij dat juist de valpartijen vaak de beste lessen bieden, en verliest hij niet uit het oog dat avonturiers hun anekdotes graag wat aandikken. Zoete koek gaat er dus niet in, koffie wel altijd.

Presentatie: Ronnie Overgoor

https://www.7ditches.tv/foto/normaal-ronnie_7dtv.jpg Over Ronnie Overgoor

Ronnie is een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat.

Ronnie heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van 7 Ditches TV.

Ronnie is oprichter en eigenaar van 7 Ditches TV.

<< Boekingen, reserveringen, of aanvragen >>