Paul Gonzalez

https://www.7ditches.tv/foto/paul_gonzalez.jpg Johannes van Dam schreef onlangs in de Elsevier ‘Als er ooit een teken was van de positieve ontwikkeling van Nederland op het gebied van Gastronomie, dan is het wel de opening van deze winkel (Ibericus, Haarlemmerstraat 93, Amsterdam), die me voor het eerst het gevoel geeft te wonen in een wereldstad.’ Wij zijn het volledig met hem eens!

Wij kenden Ibericus natuurlijk al van onze reizen naar Barcelona, waar 18 Ibericus winkels te vinden zijn. Het paradijs van de echte Jamon Ibérico, is neergestreken in hartje Amsterdam op de Haarlemmerstraat! 

Het gezicht achter Ibericus is Paul Gonzalez, die met zijn bedrijf Iberdeli bekend staat als hofleverancier van vele bekende restaurants. Hij heeft onlangs de stap genomen Ibericus, samen met een partner uit Spanje, naar Nederland te halen (waarvoor dank!). 

Bij Ibericus kun je verschillende soorten ham proeven, een lekker broodje eten, of je gewoon vergapen aan de prachtige hammen die overal waar je kijkt in de winkel hangen. Natuurlijk verkoopt Ibericus ook Spaanse heerlijkheden als ‘Sobrasada’, Chorizo, en andere worsten. 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 10 juni 2014 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten