Oscar Hammerstein

https://www.7ditches.tv/foto/oscar_hammerstein.jpg Oscar Hammerstein (1954) is een bekende Amsterdamse advocaat. Hij bracht begin dit jaar een biografie uit.  

Hammerstein studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden op aanraden van zijn vader. Hij was ook lid van Studentenvereniging 'Minerva.'

Na deze studie begon hij zijn advocatencarrière bij Blackstone, Rueb & Van Boeschoten. In 1989 begon hij samen met Frits Salomonson een praktijk die later onderdeel zou worden van de maatschap Boekel de Néree.

Hammerstein haalde regelmatig het nieuws met spraakmakende zaken, waaronder die van drugshandelaar Johan V. alias “de Hakkelaar”, kunstenaar Rob Scholte en zakenvrouw Nina Brink. 

De advocaat werd ook opgepakt op verdenking van criminele activiteiten. Hammerstein zat zes weken vast maar werd uiteindelijk op alle punten vrijgesproken. 

Ook schreef hij met collega Gerard Spong het boek “Vervolg ze tot in de hel”, over de moord op Pim Fortuyn en de demoniserende rol van journalisten en politici. 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 30 april 2014 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten