Patrick de Laive

https://www.7ditches.tv/foto/Patrick_de_Laive.jpg Patrick de Laive is Internet Entrepreneur en evangelist. Hij is ervaren in het opzetten van technologie startups. Hij is een innovatief marketeer, en heeft meerdere keren bewezen dat met een beperkt budget een succesvolle campagne georganiseerd kan worden.

Patrick is mede-oprichter van The Next Web, een van de grootste en belangrijkste Europese internet conferenties en daarnaast het grootste pan-Europese technologie blog. Als natural networker heeft hij een groot en invloedrijk netwerk in de Verenigde Staten en in Europa.

Patrick is partner bij The Next Web Holding en vanuit die rol betrokken bij verschillende technologie startups. Momenteel werkt Patrick als mede-oprichter aan verschillende internet bedrijven: Paydro, een online ticket service voor evenementen en TwitterCounter, een service die alle statistieken van Twitter gebruikers bijhoudt. Eerder specialiseerde hij zich in social bookmarking en location based services (Fleck, SMSeenhuis, Locazy).

Verder is hij als investeerder en adviseur betrokken bij Wakoopa, Twones en PressDoc. Patrick is ook de oprichter van de Amsterdamse Open Coffee en de initiatiefnemer van Bowlr.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 17 april 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten