Nick Jue

https://www.7ditches.tv/foto/7ditchestv_nickjue.jpg Nick Jue (1965) Directievoorzitter ING Nederland

Nick Jue rondde in 1989 de studie bedrijfskunde af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Vervolgens startte hij in 1990 zijn loopbaan als salesmanager en consultant bij KPN. In 1993 trad Nick in dienst bij de Postbank als hoofd marketing sparen en na drie jaar werd hij benoemd tot hoofd relationship marketing management. In deze periode studeert Nick ook cum laude af aan de Universiteit van Tilburg als Master of Marketing.

Begin 1999 maakt Nick de overstap naar Nationale Nederlanden, waar hij werkzaam is als general manager regio zuidoost. In de periode 2002-2003 was Nick werkzaam voor ING in België als Lid Directie Comité. In 2002 haalt hij zijn Cedep, INSEAD aan de Fontainebleau in Frankrijk.

Nick keert in 2003 terug bij ING in Nederland als hoofd Corporate Communications ING Groep. In 2005 wordt hij benoemd tot General Manager Corporate Communications & Affairs, in deze rol was hij verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie, mediacontacten, investor relations, branding, sponsoring en public affairs.

Nick Jue wordt in 2006 benoemd als voorzitter van de directie van ING Retail Nederland, waar hij verantwoordelijk was voor de Postbank en RVS. Van juli 2006 tot september 2010 was hij Voorzitter Directie van ING Retail Nederland.

Sinds september 2010 is Nick Directievoorzitter ING Nederland, daarnaast is hij Voorzitter van het Bestuur ING Nederland.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 8 april 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten