Janneke Niessen (Improve Digital): 'Onderhandelen bij overname is een spel'

Thought Leaders | Publicatie: 2 augustus 2016
In opdracht van ABN AMRO MeesPierson en in samenwerking met LVB Networks ging 7 Ditches TV presentator Ronnie Overgoor voor het platform Financial Focus in gesprek met Janneke Niessen van Improve Digital.

Insteek van het gesprek: …over de verkoop van een bedrijf

Ronnie praat met Janneke over het verkopen van een bedrijf. Wanneer is het beste moment om tot verkoop over te gaan? Hoe onderhandel je met een wederpartij? En hoe verandert je wereld als je je bedrijf succesvol hebt weten te verkopen? Hoeveel was Janneke's bedrijf waard?

We horen en zien het in dit gesprek.
 

Janneke Niessen

Janneke Niessen Janneke Niessen (1977) is technologie ondernemer en co-founder van Improve Digital. Een bedrijf dat ze in 2013 verkocht en dat nu onderdeel is van Swisscom. Ze is anno 2016 nog steeds actief binnen het bedrijf.
Daarnaast is ze actief als investeerder, mentor voor onder andere startups, mede initiatiefnemer van Inspiring Fifty en bedenker van Project Prep. En ze zit in de raad van toezicht van UNICEF.

Niessen won daarnaast diverse awards waaronder die voor EY Entrepreneur of the Year en de meest innovatieve leider van Nederland.
Lees meer over Janneke Niessen.