Presentatoren

 
7 Ditches TV werkt met een groep van ervaren televisiepresentatoren die hun sporen hebben verdiend en nog verdienen in de wereld van televisie, radio en internet. Zij zijn via 7 Ditches TV ook te boeken als dagvoorzitter, debatleider of presentator voor events, congressen, talkshows of online videoproducties.

Hieronder zie je de profielen van de presentatoren met meer informatie. Boekingen, reserveringen of informatie aanvragen kunnen worden gedaan via e-mail.

(Portretfoto's by Jasper Suyk)

 
Er is eigenlijk geen ondernemer waar je geen jongensboek over kunt schrijven. Als presentator van 7 Ditches TV volgt Van Riessen (1972) graag het pad naar hun succes.
Kim is dagvoorzitter, debatleider, interviewer en trainer communicatie-en gesprekstechnieken. Al die functies gebruikt ze graag door elkaar, want improviseren ligt haar. Op 7 Ditches TV presenteert ze het programma Profile.
Krijn Schuurman is consultant, spreker, presentator en dagvoorzitter en treedt regelmatig op als deskundige op het gebied van internet, ICT en innovatie. Op 7 Ditches TV presenteert hij het programma SMART.
Janneke is financieel journalist en voormalig hoofdredacteur van belegger.nl en beursduivel.nl. Als presentatrice deed ze veel ervaring op bij onder andere RTLZ en AT5. Ook presenteerde ze het Novum Nieuws. Sinds mei 2013 presenteert ze WNL op Zondag. Een ervaren presentatrice dus, met een passie voor beleggen, economie en geldzaken.
Lars werkt als dagvoorzitter, presentator en event-designer in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren is hij ook steeds vaker online te vinden als presentator van live-uitzendingen, webinars of hybride-events. Zijn stijl kenmerkt zich door een hoge energie en veel interactie. Lars kan als interviewer het beste uit sprekers, gasten en publiek naar boven halen.
Godfried de Vries is expert in online video. Hij is maker van Buitenbeeld op Flabber.nl en scoort daarmee regelmatig bij ’De TV Draait Door’ in DWDD. In het SBS6-programma ’De 25 meest populaire internetfilmpjes aller tijden’ eindigde Buitenbeeld op de 4e plek, de hoogst genoteerde video van Nederlandse bodem.
Ronnie heeft inmiddels jarenlange ervaring opgedaan in het presentatie en interview vak. Al in 2005 startte hij zijn eerste online talkshow Pitch Talk, daarna was hij een aantal jaren op TV te zien op de praatzender Het Gesprek en samen met 7 Ditches TV, zijn eigen online TV station interviewde Ronnie inmiddels vele honderden gasten uit binnen- en buitenland.